ПР - Правляча Розруха


Керівництво Чернівецької області зобов’язало чиновників усіх рівнів пересісти з автомобілів на велосипеди. І першими показали приклад.

А все через деструктивну діяльність Уряду Юлії Тимошенко, наслідки якої доводиться долати усіма можливими і не можливими засобами.
Уже два роки, бідолахи, останню сорочку знімають, аби хоч трохи забезпечити гідне життя простого люду. Принаймні, службовий та приватний автопарк уже пішов «з молотка».
Не знаю як у інших районах міста, а в районі Садгора щоденно вимикають світло. Оце намагаюсь додивитися до кінця рекламний ролик Партії регіонів, де йдеться про подолання розрухи в країні, зумовленої злочинним правлінням «помаранчевих» і жодного разу мені це не вдається зробити. Лише починаю дивитися і «бац» – на екрані суцільна темрява, за якою ховається, так мені здається, злостива посмішка лідерки БЮТ.
Я так зрозумів, що Тимошенко і з в’язниці продовжує свою шкідницьку діяльність через розгалужену мережу саботажників.
Якщо так продовжуватиметься, то керівництву області доведеться пожертвувати останніми своїми заощадженнями, щоб виправити ситуацію. Шкода їх і їхні сімї, котрі за таких обставин можуть залишитися без кусня хліба.
Велосипед – воно звісно здорово. Та міська водостічна система у такому занедбаному (помаранчевими) стані, що коли йде дощ, то містом можна пересуватися лише на позашляховику.
Треба щось із цим робити.

 
 

3 коментарі

Роман Жахів
«Что такое эта ваша разруха? Старуха с клюкой? Ведьма, которая выбила все стекла, потушила все лампы?»
Оксана Баланюк
Пане Роман, можу Вса запевнити: ви ніц не втратили, не переглянувши рекламу ПР. Адже їхнє пАкращення можна побачити на вулицях нашого міста, яке нарешті засвітилося вогнями, після темних часів правління помаранчевих.
Роман Жахів
Доповним світлинами
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте