Гав, гав креатив


Креативно підійшли до вирішення питання із розширенням асортименту своєї продукції троє підприємців Калинівського ринку в Чернівцях.

Виробники гот доґів (hot dog) запустили в продаж не просто безособових «гарячих собачок», а конкретизували походження продукту. Так з'явилися гот пінчери, гот шнавцери, гот-такси, гот-тер'єри...
До речі, історія гот доґів десь так і починалася: «Один франкфуртський м'ясник виготовляв ковбаски з назвою «Dachshund» — що в перекладі з німецької означає «такса». Німецький емігрант привіз такі ковбаски в США. І в 1871 році почав продавати їх загорнутими в скибки хліба. Йому вдалося продати за рік 3684 «ковбаски dachshund». Так страва стала дуже популярною».

Щось мені здається, що коли ця інформація дійде до Товариства захисту тварин, то серед продукції швидкого харчування, вже найближчим часом з'являться — гот Ґоґі, гот Ашоти, гот Андраніки...

Ой, що то буде?


4 коментарі

Максим Козменко
Мені сподобалося звернення до Товариства захисту тварин! І як це вони ще не заборонили продавати, або називати страву «гарячими собаками»? Це ж не гуманно й провокує до агресії щодо беззахисних братів наших менших! ;)))))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте