Київ-віжн 2012


З 16 по 19 травня 2012 року у Києві пройде міжнародний форум «Київ-віжн 2012».
Як сказано у повідомленні оргкомітету, у рамках цього заходу планується провести ходу центром Києва представників ексґібішн-спільноти, правозахисників і всіх тих, хто виступає за рівність у суспільстві незалежно від сексуальної орієнтації і проти дискримінації ексґібіціоністів.Крім того, в ці дні у Києві планується проведення форуму політиків і лідерів громадської думки з участю представників України та країн Євросоюзу, а також перегляд фільмів, пов`язаних з тематикою проведення аналогічних заходів у країнах світу, та інші культурні заходи.
«Метою цього дійства є намір показати суспільству (!!!), що ексґібіціоністи такі ж люди, як і всі, і вони повинні мати такі ж права, що й інші громадяни України. Ми виступаємо за рівність усіх громадян, незалежно від їх сексуальної орієнтації і проти дискримінації в українському суспільстві, так як це робиться у всіх європейських країнах, адже Україна — це частина великої Європи», — сказав член оргкомітету форуму Дік Доґ.
На його думку, ця демонстрація має допомогти представникам ексґібішн-спільноти країни в цілому подолати той страх і психологічні проблеми, які виникають у них, допомогти їм усвідомити, що вони не одні, а суспільству — подолати стереотипии щодо цих людей.
«Досить ховатися за кущами в парках. Нам нічого соромитись. Україна повинна побачити нас»! — такими є головні гасла форуму.

Додамо від себе, що демонстрація відбуватиметься в будні, а отже на очах у школярів Києва. Так нинішній режим дбає про виховання майбутнього нашої країни.

1 коментар

Максим Пансик
Перепрошую пане Роман, це окремий захід чи трансформація «Київ-Прайд 2012» у щось більш прийнятне соціумом. Хороша знайома з Києва (працює у сфері реклами) розповіла цікавинку — оце дєйсто мало проходити значно раніше у квітні місяці під час великого посту. Втручання вищих сил вистачило перенести його на травень. Далі буде…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте