Брати Капранови потрапили в ДТП!

Обережно — нецензурна лексика!


Відомі письменники і видавці Віталій та Дмитро Капранови потрапили в дорожньо транспортну пригоду.
Сталося це по дорозі зі Львова, коли брати саме поверталися із цьогорічного Форуму видавців до Києва.
На вісімнадцятому Форумі власники видавництва «Зелений пес» презентували, зокрема, свій новий роман «Щоденник моєї секретарки».

Літературні атракції братів Капранових неодмінно привертають загальну увагу своєю епатажністю чи ексцентричністю, як собі вже хочете. Важлива роль у літературних дійствах на свіжому повітрі належить «жужикові», так би мовити, третьому «названому» братові письменників.

Відомо, що знаменита зелена автівка-кабріолет не в змозі самотужки долати далекі відстані. Тому для її переміщення просторами України окремо винаймається спеціальна вантажівка.
І ось дорогою, коли водій вантажівки зупинився, щоб відлучитися по фізіологічній потребі, братам закортіло покерувати великим транспортним засобом. Але ж Капранових двоє, а кермо одне. Вовтузячись, вони не помітили як мимоволі відпустили важіль ручних гальм. І авто скотилося до кювету. Як висловився б колишній двічі президент України, колоритні лексичні звороти якого відомі нам завдяки одному майорові: «Тассать — до… лись».
Внаслідок інциденту ніхто, слава Богу, не постраждав. Техніка також залишилась неушкодженою.
Не озвучуватимемо сказане водієм вантажівки після його повернення. Досить з нас і цитатування екс-президента.
Слід знати, що пустощі припустимі в навколо літературному середовищі, а дорога їх не толєрує. Втім, добре те, що добре закінчується.


Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте