Краще не сумувати!


Як часто чуємо із вуст промовця десь на масових зібраннях чи пересічного громадянина в черзі до метра: "… в сумні часи живемо, друзі".
Свого часу, один із найвизначніших та найвпливовіших християнських філософів і теологів у історії, святий католицької церкви Тома Аквінський дав людству рецепт боротьби із сумом: "Великий сум лікують теплою, дружньою бесідою, чаркою доброго вина та водними процедурами".
І, виходячи з того, що
наш народ вельми пригнічений великим сумом, якісь «добрі християни» заповзято взялися сум той лікувати за порадами Святого.
Водні процедури:

Теплі, дружні бесіди:

Вино:

Тож, чи не годі сумувати, панове? Щоб нас отак не лікували.
Веселімось!

2 коментарі

Роман Жахів
Запорозькі Козаки Турецькому Султанові!

Ти – шайтан турецький, проклятого чорта брат і товариш, самого Люципера внук. Який ти в дідька лицар, коли не вмієш голою сракою їжака забити?! Не годен ти синів християнських під собою мати! Вавилонський ти кухар, македонський колесник, єрусалимський броварник, олександрійський козолуп, Великого і Малого Єгипту свинар, вірменська свиня, подільський кат, московський злодій, самого гаспида байстрюк, бо дідько втисся твоїй матері, усього світу й підсвіту блазень, а в нашого Бога найостанніший дурень. Тебе самого і твого війська ми не боїмось – землею і водою будемо битися з тобою, нехристе проклятий! Так тобі козаки відповідають. Числа не знаємо, бо календаря не маємо, місяць у небі, рік у книзі, а день такий у нас, як і в вас – поцілуй у голу сраку кожного з нас…

Максим Стрипко
гарний підбір матеріалу! гарно сказано та саме в ціль! в нас нашому народу а дай натяк що щось можна зробити то він як в приказці: застав дурня Богу молитись то він і чоло розіб'є. сумно але воно так
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте