Сенсація в царині вітамінології!


Учені Інституту вітамінно-дієтологічної інженерії при Академії Перспективних Наук України, були приголомшені кінцевим результатом своїх багаторічних досліджень.
Загальновідомий факт, що споживання свинячого сала викликає в українців стан збудження та ейфорії. Тоді, як в представників інших народів такий ефект не спостерігається.
Ейфорія – психічний стан, що виявляється в підвищеному, радісному, веселому настрої, це стан добросердя, безтурботності, що не відповідає об’єктивним обставинам. Під час ейфорії спостерігається мімічне і пантомімічне пожвавлення, психомоторне збудження.


Довший час офіційна наука не могла дати обґрунтованого пояснення такому винятковому явищу.
Дослідження самого продукту не давали відповідей на це складне питання. Тож учені вітамінологи-дієтологи вирішили залучити до досліджень своїх колег гастроентерологів.
І, Еврика! Виявилось, що організм українців, на відміну від організмів інших народів планети, виробляє унікальний фермент (ензим), котрий розщеплює сало на три органічні сполуки: вітамін L, вітамін S і вітамін D. Саме цією особливістю і пояснюється «український феномен».
Ми особливі!

3 коментарі

Галина Дичковська
От уміє ж чоловік писати!!! то три дні не їла і не спала через «танунах» (http://r-zhakhiv.vkursi.com/2073.html), то тепер буду шукати вітаміни LSD! Браво, Романе:)))
Роман Жахів
Щиро дякую, Галино за визнання )- це стимул до подальшої творчості.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте