Диктатуро, тремти!


У чому сила сьогоднішньої політичної опозиці в Україні?
Безперечно, в кадрах. Бо «Кадри вирішують все», — стверджував знавець цієї справи Йосип Джуґашвілі (Сталін). А ще у величній меті. Саме мета, у всі часи була провідною зорею будь-яких суспільних зрушень.
У переддень святкування Дня Незалежності України, зібрався я до столиці нашої Батьківщини. Придбав квитка на потяг і успішно відбув до Києва. Уже в дорозі, став мимовільним свідком цікавої, як на мене, розмови. У сусідньому купе, група молодих людей, представників однієї із опозиційних партій (якої саме — важко було визначити із бесіди) їхали на безстрокову акцію протесту. Декілька годин хлопці жваво обговорювали, як ви гадаєте що? Політичну ситуацію в державі? Методи, стратегію, тактику боротьби з існуючим режимом? Ні, ні і ще раз ні. Увесь час вони ділили між собою посади в обласному осередку партії, в якому, я так зрозумів, з'явилося чимало вакансій. Не знаю чи дійшли молоді люди згоди, бо, за деякий час, вони відбули до буфету, а отже я не мав змоги дослухати бесіду до кінця.
У політичній боротьбі існує незаперечне правило: «за що борешся — те й вибореш». То за що ж насправді веде бортьбу опозиція?

1 коментар

Олександр Ткачук
у кожного своъ «мети»))
автору 12+ за влучно підібрані картинки;)
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте