"Понаєхалі тут..."


У середу, 17 серпня, в Севастополі, в маршрутному таксі, місцевий житель вдарив ножем у горло російського туриста. Про це інформує прес-служба УМВС Севастополя.
Причиною конфлікта стала попередня суперечка за місце в черзі на маршрутку. Каталізатором же стало те, що гість розмовляв із характерним московським акцентом.
«Місцевий житель з акценту свого опонента зрозумів, що той приїхав з Росії, після чого став твердити, що „москалю“ слід „валити до себе додому“.
Певне, добряче вже допекли кримчанам (та й не тільки їм) гості, котрі поводяться, як у себе вдома, забуваючи, що вони в гостях.
Що не кажіть, а усвідомлення себе громадянами України, а не підданими „єдіной нєдєлимой“, притаманне не тільки мешканцям західних земель України.
Дається взнаки, можливо, й „ненав'язлива“ присутність контингенту ЧФ РФ, котрий постійно демонструє свою виключну „велич“ і яким, севастопольці, певне, вже ситі по горло. Ото й почали різати горлянки.
Шкода, звичайно, постраждалого. Втім, очевидно, що він став заручником обставин спричинених зневажливим, загалом, ставленням до України і українців (незалежно від регіону та мовної приналежності) з боку представників „братнього народу“.
Життя жорстоке. І боротьба за життєвий простір — одна із реалій цього життя.

0 коментарів

Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте