Скандал на конкурсі краси

Виявляється, що криваві побоїща можна спостерігати не лише на спортивних майданчиках за участю кремезних чоловіків. Представниці «слабкої статі» теж, як не дивно, охоче вдаються до силових методів вирішення проблем.

Пристрасті розгорілися під час церемонії нагородження переможниць конкурсу краси «Міс — «довгий ніс», який проходив у Будинку творчості дітей та юнацтва «Юність Буковини». Почалося з того, що головна претендентка на корону, в перемозі якої майже ніхто не сумнівався, залишилася, що називається «з носом».
А нервувати було через що — грошовий додаток до першого місця становив 10 тисяч доларів США, в той час, як решта конкурсанток отримували лише цінні подарунки..
Отже, «Віце-міс — «довгий ніс», після оголошення результатів, звинуватила успішнішу конкурентку в нечесній грі.
Справа в тому, що переможців у конкурсі визначали глядачі таємним голосуванням, а не звичне для таких заходів журі. Кожному з присутніх у залі було роздано по одному бюлетеню для голосування з прізвищами усіх учасниць.
Забіяка заявила, ніби до урни для голосування бюлетені вкидалися пачками і не важко здогадатися хто причетний до цієї фальсифікації. Після такої заяви ображена конкурсантка накинулася з кулаками на «винуватицю». Але «Міс — «довгий ніс» теж виявилася дамою не з лопуцька і дала своїй кривдниці гідну відсіч. У результаті, панянці «Віце-міс» було зламано носа.
Тепер «королеві» конкурсу доведеться витратити призові кошти на пластичну операцію своїй візаві.
Отака от драма. І хто б міг подумати?

Після інциденту, організатори вирішили відмовитись від запланованого на пізніше конкурсу «Міні-міс — «довгий ніс» для дівчаток до дванадцяти років.

2 коментарі

Маріанна Антонюк
жарти жартами, а мені розповідали реальну історію, як в одній чернівецькій школі мамаші другокласників побилися через дітей… Так що в цьому жарті — лише частка жарту :) а загалом це — сувора правда життя :))
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте