Terra absurdica


Ох ця вже, ..., «політкоректність»...
Якщо, скажімо, серед героїв телесеріалу чи іншого кіна немає хоча б одного «кольорового» або альтернативсексуала — адепти ліберальних «цінностей» одразу ж зчиняють ґвалт о расовій чи сексуальній дискримінації. У Европі дійшло вже до того, що християнську символіку прибирають з людних місць, бо її наявність, мовляв, «ображає почуття представників інчих релігій». А насправді? Якщо за радянських часів шори соцреалізму не давали можливості вийти за певні рамки обмежень, то нині ліберальна зашореність доводить людей до інших крайнощів — не кращих.
Слухаю оце в новинах про те, що якісь европейські антропологи відтворили за допомогою 3D-анімації вигляд найдавнішої людини — мешканця Европи і диву дивуюся. Виявляється, «усі!!! протоевропейці були представниками негроїдної раси, — висновують дослідники, — і мали дуже темний колір шкіри!?» (а може то були кочові роми?) Нормальна людина вперше побачивши росіянина, для прикладу, Ніколая Валуєва, не стане стверджувати, що всі жителі РФ схожі на нього.
Отже, антропореконструкція здатна й колір шкіри визначати за викопними рештками мільйонорічної давнини (відповідно до кон'юнктури) — прогрес.
Гадаю, для того щоб цілком уникнути буд-яких звинувачень на свою адресу, тим ученим варто визначити, що піддослідний евроархеантроп був ще й космополітом та гомосексуалістом до решти.

6 коментарів

Маріанна Антонюк
дотепно :)
Роман Жахів
прагнеш цікавинок — гостюй частіше на r-zhakhiv.vkursi.com/ :-)
Максим Козменко
...і виступав за мир у всьому світі! ))
Остап Ножак
Анекдот до теми. На світовому чемпіонаті з фігурного катання журі найкращими визнало пару двох чорношкірих чоловіків, котрі на льоду зімітували заняття сексом. Нагороджуючи переможців, правда, зауважили, що їм варто було би бодай ковзани одягти.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте