Чернівецький феномен


Вночі 12 квітня близько 2.30 в Чернівцях сталося незвичайне явище.
Те, що нашу планету час од часу відвідують «прибульці» на своїх літальних апаратах, не є дивиною. Хтось вірить в існування позаземних цивілізацій, представники яких контактують з окремими землянами, а хтось ні. Проте, свідки цієї події зазначають, що не мають жодних сумнівів у тому, що стали об'єктами впливу саме НЛО.
«Ми, з моєю дівчиною, сиділи на лавочці в скверику біля пам'ятника Буковинському куреню, — каже Юрій, — як раптом побачили, що над будинком №30 по вулиці Руській, на висоті метрів з тридцять, в повітрі завис якийсь згусток світла сферичної форми. Я таке бачив уперше в житті. Несподівано зі мною почало щось коїтись, пояснення чому я не можу знайти й досі...» «Юра, — каже Наталка, — ні з того ні з сього взявся освідчуватись мені в коханні віршами. Я навіть не уявляла, що в нього є здібності до віршування адже він із тих, кого називають «реальними пацанами», які з огидою ставляться до всяких там сопливих сентиментів.» «Я ох… нів, — продовжує свою розповідь Юрій, за все життя не прочитав жодної книжки, а тут таке… Я був ніби в якомусь трансі.»
Нам вдалося зконтактувати з одним із провідних чернівецьких УФОлогів і були здивовані почувши наступне. «Подібний випадок, — розповів пан Герман, — був зафіксований наприкінці минулого двадцятого століття. Тоді «об'єкт», назвемо його так, з'явився над будинком №20 на цій же вулиці Руській. І той же несподіваний прояв літературного хисту у випадкового свідка події. На жаль, ми не надали належного значення тим зізнанням — гадали, що чоловік просто схиблений. Як бачите — були не праві. Шкода.»
Наразі, вчений намагається з'ясувати, чи тут має місце числовий зв'язок: будинки номер двадцять та тридцять і чи слід очікувати в майбутньому появу НЛО над будинками №40, 50 і т. д., чи існують якісь інші взаємозв'язки між цими віддаленими в часі випадками.
Прохання до тих, хто може якимось чином пролити світло на ці загадкові обставини подій, телефонувати за номером 0958840597 (Роман Жахів)


8 коментарів

Надія Григоренко
Ха-ха)) інопланетяни просто поспівчували дівчині «реального пацана», який «за все життя не прочитав жодної книжки».
Ось і зробили їй такий сюрприз))
Маріанна Антонюк
Руська, 20 — це редакція газети «Час» :))) Чи не в Петра Дмитровича Кобевка після перших відвідин НЛО прокинувся літературний хист? ;))))
Роман Жахів
Ні, Маріанно. То був юнак, котрий розпивав пиво з друзями в дворику. А чому саме Петро Дмитрович? Адже на той час у редакції працювали Василь Кожелянко, Сергій Сулима, Андрій Романцов…
Маріанна Антонюк
тільки у Петра Дмитровича я підозрюю літературний хист інопланетного походження ;))
Роман Жахів
Усі мистці позаземні прибульці )
Роман Жахів
Інтригу знято! Виявляється, не було жодних прибульців. Випадкові свідки, стали очевидцями мистецької інсталяції присвяченої п'ятдесятій річниці польоту першої людини в космос.
Маріанна Антонюк
то що, Петро Дмитрович залишився без шлейфу таємничості? :)))
Роман Жахів
Це я про подію 12.04.2011 р.
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте