Нова соцмережа!


Незабаром в Україні з'явиться нова соціальна мережа. Вона буде аналогом популярного сайту «odnoklassniki.ru» але з контентом спрямованим на зацікавлення зовсім іншого контингенту (цільової авдиторії).
Назва цієї новинки «sokamerniki.ua».
«Досі якось комунікаційний простір, — зазначає один із розробників він же «вертухай сайту», — обходив стороною значний, у кількісному вимірі, соціальний прошарок суспільства, який є окремою субкультурою зі своїми традиціями, цінностями тощо. Ми вирішили виправити ситуацію тому й народилася така ідея. Зараз активно працюємо над залученням інвесторів. Благо, серед найбагатших людей країни не бракує потенційних користувачів нашого майбутнього дітища. Та й серед українських політиків найвищого рангу маємо величезну підтримку і розуміння. Це дає нам підставити сподіватися, що в найкоротшому часі сайт займе своє вагоме місце в середовищі інших соціальних мереж.»
Мовою сайту буде «фєня» (це, до речі, дасть змогу в подальшому опанувати пострадянський простір). Наприклад, адміністратор називатиметься «вертухай», повідомлення — «малява», а замість лінку «друзі» — «братва». Користувачі також матимуть змогу бавитись у вже популярні на інших сайтах забавки, як то «Я сделал тебе татуировку» та ін.

26 коментарів

Надія Григоренко
Цікаво, ваш пост видалять так же, як і мій?
Бо я теж хотіла лише пожартувати.
Ірина Тригуб
а шо були за жарти? я щось пропустила
Роман Жахів
А де можна почитати? Мені цікаво.
Надія Григоренко
Суть жарту в тому, що заявляється про новий небезпечний хімікат, що присутній у нашій воді, із назвою дигідрогену монооксид.
Найцікавіше те, що люди на це ведуться, зовсім не замислюючись над назвою хімічної сполуки. Насправді це просто ще одна назва молекули води.
Святослав Вишинський
Пост було видалено за 100-% передрук, повний текст оригіналу присутній у т.ч. у «Wikipedia». Правила ВКурсі.ком не устарівають і не змінюються.
Надія Григоренко
О ні, це був не оригінальний текст.
Святослав Вишинський
На це і вказано вище. Текст має авторів відмінних від Надії Григоренко, його український переклад курсує соціальними мережами і повністю цитується у «Wikipedia», де описані історія і суть цього жарту. Browse.
Надія Григоренко
У моєму реченні була частка «не».
Хіба видалення не є занадто радикальним методом у даному випадку?
Святослав Вишинський
На ВКурсі.ком є чітке правило щодо заборони передруків, і в разі його переступу текст, який порушує правило, видаляється без жодних виключень. Окрім суті Концепції, яка є превалюючою, технічно: передруки знижують рейтинг веб-сайту в пошукових системах — зокрема, в даному випадку, конкретного блогу Надії Григоренко.
Роман Жахів
«передруки знижують рейтинг веб-сайту», а фото кумедних звіряток його підвищують?
Святослав Вишинський
Пошукові системи індексують тексти і формують page rank за принципом унікального контенту та значимості зовнішніх посилань. Публікація фотографій на ВКурсі.ком, якщо вони супроводжуються авторським коментарем, не забороняється. Передруки сторонніх текстів, якщо мають місце, повинні супроводжуватись коментарем автора блогу, інакше сприймаються як передрук і видаляються. Відсутність реакції зі сторони модераторів означало би порушення Концепції і перетворення ВКурсі.ком на один із мільйонів помийних ресурсів Інтернету, вся «креативність» яких зводиться до інтелектуальної функції Copy -> Paste.
Надія Григоренко
Ну, якщо так… тоді пробачаю! =) (сарказм)
Надія Григоренко
(добрий, хороший, позитивний сарказм)
Святослав Вишинський
Вибачення приймаються. («Добрий, хороший, позитивний сарказм»).
Надія Григоренко
ахах)))
менш оригінальної відповіді я від тебе і не чекала))
Михайло Шморгун
Я читав Ваш пост, Надіє… Його видалення не є несподіванкою, я так і не зрозумів де в ньому ( пості про дигідрат ) Ваше, авторське…

Проте є версія, що Ви Надія, стали черговою нещасною жертвою всесвітньої змови масонів, які не розуміють того, що пишуть блогери… Ваша стаття, напевне, (як і мої, доправди:)) мала на меті врятувати світ :))))))))))
Надія Григоренко
Чорт, а ви мене розкусили… (про врятувати світ))
Лілія Шутяк
Сподіваюсь, це такий жарт?
Роман Жахів
Хіба те, що криміналітет захопив владу в країні — це жарт?
Михайло Шморгун
Це реальність… Реальність — це єдина річ, яка дозволяє тверезо дивитися на світ( точніше на себе в контексті все тієї ж реальності )
Роман Жахів
Це, швидше, реаліті-шоу (те, що діється в країні)
Михайло Шморгун
Є ВЕЛИКЕ ПРОХАННЯ ДО ВСІХ БЛОГЕРІВ РОЗМІСТИТИ ПОСИЛАННЯ БУКІНФО НА СВОЇХ СТОРІНКАХ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ… (www.bukinfo.com.ua/index.php?mcmd=shownews&lid=15382)

ЄДИНА МОЖЛИВІСТЬ ПРИТЯГНУТИ ЦЬОГО ВІДМОРОЗКА ДЕПУТАТА — ЦЕ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ІНФОРМАЦІЇ ПРО ЦЕЙ ВИПАДОК СЕРЕД ВАШИХ ДРУЗІВ ТА ЗНАЙОМИХ, А ТАКОЖ ФРЕНДІВ У ФЕЙСБУЦІ, ТВІТТЕРІ ІНШИХ МЕРЕЖАХ ТА ЗМІ.
НЕ БУДЬТЕ БАЙДУЖИМИ!!! ЦЕ МОЖЕ ТРАПИТИСЯ З КОЖНИМ ІЗ ВАС!
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте